Mandelbiskviparfait – ett recept från Helle

Ingredienser


1 påse mandelbiskvier  (150 g)
3 äggulor
1 ½ dl strösocker  (150 g)
2 ½ dl mellangrädde eller vispgrädde
3 äggvitor

Stöt mandelbiskvierna.
Vispa äggulorna.
Vispa grädden.
Vispa äggvitorna.
Blanda äggulesmeten med grädden och vänd försiktigt ner äggvitorna.
Vänd ner biskvier försiktigt.
Frys ner i 3-4 timmar.
Låt tina i 30 minuter innan servering.
Färsk frukt eller färska bär serveras till.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s