Knappforsgrytan – ett recept från Ann och Anngreth Lindström

Ingredienser


1kg fläskfile
400gr championer eller kantareller
1,5 dl hackad charlottenlök
1 ,5 dl hackad paprika valfri färg
1-2 msk fransk senap
3 dl buljong
3 dl grädde
Vitlök efter smak
Rosepeppar
Lite timjan
Persiljestjälkar

Tärna köttet och bryn tillsammans med charlottenlök o vitlöken.
Tillsätt buljongen och resten av kryddorna.
Koka tills köttet är mört tillsätt grädde, paprika, svamp och senapen.
Låt grytan koka yttligare i ca 10 minuter.
Red av med en toppredning och smaka av med salt och peppar.
Severa med potatis eller ris
SMAKLIG MÅLTID!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s